Contact us at : +30 (6976292001) 

elenfrderues
VACATION YACHT
(0 ψήφοι)
Category: Τα νέα μας
Share:

 Charter Skiathos **Charter Yacht **

Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τα ελληνικά νησιά; Στο ελληνικό αρχιπέλαγος θα ανακαλύψετε ένα για όλα τα γούστα: Υπάρχουν νησιά μεγάλα, αλλά και λιλιπούτεια. Κοσμοπολίτικα και πολυτελή, αλλά και παρθένα με απάτητες παραλίες και ψαροχώρια διαχρονικής ομορφιάς. Άγονα νησιά, γεμάτα ξερολιθιές ή καταπράσινα νησιά, γεμάτα πηγές και εξωτικές παραλίες.


Οι νησιωτικές διαδρομές στο Αιγαίο είναι μια εμπειρία μοναδική. Σποράδες, νησιά του Βορείου Αιγαίου, σας προσκαλούν να ζήσετε τις εμπειρίες που προσφέρουν. Βάλτε κάτω τον χάρτη και χαράξτε πορεία: με γιοτ ή με ιστιοπλοϊκό θα κάνετε ακριβώς το ταξίδι που θέλετε, ενώ τα ταξιδιωτικά γραφεία μπορούν να σας ενημερώσουν για τα δρομολόγια των πλοίων και των ταχύπλοων, που συντομεύουν κατά πολύ το ταξίδι κατά τους μήνες του καλοκαιριού.
 

Ενα ταξίδι στα ήρεμα ελληνικά νερά, με ιδιόκτητο ή ναυλωμένο σκάφος αναψυχής, προσφέρει τη δυνατότητα να πλεύσετε ανάμεσα σε πανέμορφα συμπλέγματα νησιών, να αγκυροβολήσετε σε φυσικούς προστατευμένους όρμους σπάνιας ομορφιάς, καθώς και να επισκεφθείτε απρόσιτες παραλίες και να κολυμπήσετεσε νερά με μοναδική καθαρότητα και διαύγεια.

Το σκάφος διαθέτει όλες τις ανέσεις που χρειάζεστε για ένα ξέγνοιαστο, άνετο ταξίδι που θα σας δώσει τη δυνατότητα να χαλαρώσετε, να απολαύσετε την αμεσότητα με τη φύση. Θα μας βρείτε στο νέο λιμάνι της Σκιάθου.

Εμείς σας περιμένουμε!

Εσείς είστε έτοιμοι να ζήσετε μια διαφορετική και συναρπαστική εμπειρία διακοπών;

Αν ναι, ορίστε κάποιες βασικές συμβουλές

Να έχετε παιχνιδιάρικο πνεύμα!
Να νιώθετε την περιέργεια να εξερευνήσετε νέους, μαγευτικούς προορισμούς
Να θέλετε να γνωρίσετε θετικούς ανθρώπους που μπορούν να σας μεταδώσουν τη θετική τους ενέργεια

Να απολαμβάνετε καινούριες γεύσεις και ντόπιες σπεσιαλιτέ.
Να χαίρεστε με την καρδιά σας!
Να βουτάτε από χαρά!
Να γίνεστε ένα με τη φύση: Αφεθείτε στη ζεστασιά του ήλιου, νιώστε τη δροσιά του νερού , το «άγγιγμα» του ταξιδευτή αέρα!

 

Το « Yachting Themis iv » σας παρέχει ορισμένες χρηστικές πληροφορίες γα τη διαδικασία ναύλωσης σκαφών, το κόστος ενοικίασης, καθώς και την ασφάλιση.

Ειδικότερα: Διαδικασία ναύλωσης σκαφώνΠροκειμένου να ναυλώσετε ένα σκάφος αναψυχής, θα πρέπει προηγουμένως να γνωρίζετε: -ποιος τύπος σκάφους σας ενδιαφέρει -εάν επιθυμείτε να υπάρχει σ'’ αυτό πλήρωμα ή όχι -πόσα άτομα θα φιλοξενηθούν στο σκάφος -τον αριθμό των ημερών και τις ακριβείς ημερομηνίες του ταξιδιού σας, και -από ποιο λιμάνι της χώρας θα αναχωρήσει.

Για λεπτομέρειες σχετικά με τις διαδικασίες ναύλωσης ενός σκάφους αναψυχής στην Ελλάδα, κάντε κλικ σ’' ένα από τα παρακάτω θέματα:

Κόστος Το κόστος ενοικίασης (ναύλωσης) σκάφους αναψυχής εξαρτάται από το μέγεθός του, τις ανέσεις που προσφέρει, το βαθμό πολυτέλειας που παρέχει και την ανάλογη εξυπηρέτηση. Η βασική συμφωνούμενη τιμή (στο συμβόλαιο ενοικίασης ή ναυλοσύμφωνο) για ένα σκάφος με πλήρωμα, συνήθως περιλαμβάνει όλα τα τρέχοντα λειτουργικά έξοδα του σκάφους, αμοιβή και τροφοδοσία πληρώματος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ανάλογα με τον τύπο του σκάφους και την εποχή του έτους, είναι δυνατό να συμπεριλαμβάνονται καύσιμα και λιπαντικά (πχ ιστιοπλοϊκά και ιστιοπλοϊκά με μεγάλη μηχανή) ή να χρεωθούν επιπλέον εκτός τιμής (πχ. μηχανοκίνητα) ενώ είναι δυνατόν να συμπεριλαμβάνεται νερό και έξοδα για λιμενικά τέλη για ένα συγκεκριμένο αριθμό ωρών πλεύσης. Στην ημερήσια τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται το κόστος τροφίμων, ποτών αναψυκτικών, καθαριστήριο και οποιαδήποτε άλλη ειδική απαίτηση των ναυλωτών. Επίσης είναι εκτός τιμής η δαπάνη για τα τέλη του Ισθμού Κορίνθου (εφ' όσον το σκάφος τον διέλθει) και λιμενικά έξοδα σε ξένα λιμάνια. Πρακτικά συνηθίζεται οι πλοιοκτήτες να κάνουν ξεχωριστή συμφωνία με τους ενοικιαστές για την προμήθεια τροφίμων σε κάποια ημερήσια τιμή κατ΄ άτομο που συμφωνείται μεταξύ των μερών. Για τα σκάφη χωρίς πλήρωμα οι όροι ενοικίασης είναι διαφορετικοί απ΄ αυτούς των επανδρωμένων σκαφών. Η τιμή ναύλωσης περιλαμβάνει αποκλειστικά την ναύλωση του σκάφους και την ασφάλειά του. Απαιτείται η καταβολή εγγύησης, που αφορά την περίπτωση απώλειας στοιχείων εξοπλισμού ή ζημιάς, η οποία επιστρέφεται αμέσως με την παράδοση του σκάφους, εφ΄ όσον αυτό βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Η αμοιβή κυβερνήτη (εφ΄ όσον ζητηθεί) δεν συμπεριλαμβάνεται στον ημερήσιο ναύλο. Οι ναυλωτές σκαφών χωρίς πλήρωμα συνήθως αναλαμβάνουν οι ίδιοι την τροφοδοσία τους, αλλά ο ναυλομεσίτης αναλαμβάνει, εάν του ζητηθεί, να κανονίσει ώστε να προμηθεύσει το σκάφος με τρόφιμα σε τοπικές τιμές, πριν την αναχώρησή του.

Ναυλοσύμφωνο Για τη ναύλωση ενός σκάφους, είναι απαραίτητη η υπογραφή μιας σύμβασης-ναυλοσυμφώνου μεταξύ των συμβαλλομένων. Είναι ένα έντυπο εις πενταπλούν, εγκεκριμένο από το ΥΕΝ, που αναφέρει τους όρους της ναύλωσης (ποσό ναύλωσης, ποσό εγγύησης, ημερομηνίες και λιμάνια αναχώρησης και επιστροφής). Υπογράφεται και από τις δυο πλευρές και δίδεται μια προκαταβολή στον πλοιοκτήτη ή στον αναγνωρισμένο αντιπρόσωπό του, ενώ το υπόλοιπο ποσό του ναύλου πρέπει να καταβάλλεται πριν από την αναχώρηση του σκάφους.

Φ.Π.Α. Ναυλοσυμφώνων Ο Φ.Π.Α. στα ναυλοσύμφωνα των επαγγελματικών τουριστικών σκαφών αναψυχής, καθορίζεται ως εξής:

1.(α) Τα τουριστικά πλοία που εκτελούν διεθνείς πλόες και πέραν των χωρικών μας υδάτων, όταν αποδεδειγμένα προσεγγίζουν ξένο λιμάνι, απαλλάσσονται από το Φ.Π.Α.

   (β) Τα τουριστικά πλοία που εκτελούν διεθνείς πλόες και πέραν των χωρικών μας υδάτων χωρίς να αποδεικνύουν την προσέγγισή τους σε ξένο λιμένα, δικαιούνται ποσοστό έκπτωσης Φ.Π.Α. 60% (κατηγορία Ι).

2.(α) Τα τουριστικά πλοία που αναχωρούν από ελληνικό λιμάνι και εκτελούν πλόες μεγάλης ακτοπλοΐας (π.χ. Πειραιάς, Κέρκυρα, Βόρεια Ελλάδα, Μυτιλήνη, Κρήτη και Δωδεκάνησα) υπόκεινται σε ποσοστό έκπτωσης ΦΠΑ 50% (Κατηγορία ΙΙ).

   (β) Τα τουριστικά πλοία που αναχωρούν από ελληνικό λιμάνι και εκτελούν πλόες μικρής ακτοπλοΐας το Φ.Π.Α. είναι 24%

Κράτα το

Κράτα το

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « TRAVEL THE GREEK SEAS, Chartre Skiathos SUMMER VACATION IN GREECE »
Top
No Internet Connection
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα. Η χρήση του ιστότοπου yachting-themis-iv.gr προϋποθέτει την πλήρη αποδοχή των cookies που χρησιμοποιούμε. More details…